Betalen

Betaalinformatie

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verzonden. Sommige betalingsmogelijkheden zijn daarbij sneller dan andere. U heeft de keuze uit diverse betaalsoorten. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren:

 

  • iDeal
  • Mastercard / VISA / American Express
  • PayPal
  • Klarna - achteraf betalen
  • ApplePay

Veilig betalen

Een groot deel van onze betalingen worden afgehandeld door onze Payment Service Provider: Mollie. (zie www.mollie.com) Het gaat hier om betalingen met Bankoverschrijving, iDEAL en creditcard . Zoals de meeste betrouwbare websites maakt Mollie gebruik van de technologie SSL (Secure Socket Layer) om persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van deze gegevens via Internet. U kunt zien dat u op een beveiligde pagina bent, als u rechts onderaan een gouden slotje ziet in de werkbalk.

Creditcards

Wij accepteren Mastercard, VISA en American Express. Bij betaling per creditcard wordt u via onze - met SSL-beveiligde - verbindingen naar het speciale betaalmenu van Mollie geleid. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard waarmee u wilt betalen ook daadwerkelijk in uw bezit is. Bovendien worden uw creditcard gegevens nergens opgeslagen - via het betaalmenu wordt er rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaalbedrag van uw bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. De creditcard gegevens komen nooit in ons bezit. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

iDEAL

iDEAL heeft onze grote voorkeur. Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geinformeerd dat de bestelling is betaald. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt. iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

PayPal

Met PayPal kunt u direct online betalen door simpelweg in te loggen op uw PayPal account. Afhankelijk hoe u uw account bij PayPal heeft ingesteld betaald u vanuit uw online PayPal-tegoed of worden de gemaakte kosten via PayPal van uw gekoppelde bankrekening afgeschreven. Om te betalen met PayPal kiest u voor deze optie en rond u de bestelling af, u wordt doorverwezen naar de website van PayPal waarna u na het inloggen op uw account uw adresgegevens en totaalbedrag van de bestelling kunt controleren. Indien dit naar wens is, kunt u binnen de PayPal omgeving de bestelling afronden. Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen.

Klarna

Shop nu, betaal later. Ontvang nu wat u graag wilt en betaal pas 30 dagen na verzending. Vooruitbetalen of rente? Daar doet Klarna niet aan. En als u op tijd betaalt, brengt Klarna nooit kosten in rekening. Bent u een zakelijke klant en wilt u graag achteraf betalen? Dan kunt u kiezen voor onze nieuwe betaalmethode Biller.

Over Klarna

  • 80 miljoen shoppers maken al volop gebruik van Klarna
  • Wereldwijd werkt Klarna samen met bijna 200.000 winkeliers
  • Klarna heeft al bijna 15 jaar ervaring met online betalingen
  • Betalen met Klarna is mogelijk voor producten tot € 2500,-
  • Veilig en betrouwbaar

Met Klarna zit u altijd goed: dat is keurig geregeld in Klarna's kopersbeschermingsbeleid. Uw gegevens worden strikt beveiligd: aankopen door onbevoegden worden voorkomen.

Apple Pay

Bent u in het bezit van een toestel van Apple, dan is het voldoen van een betaling via ons platform een fluitje van een cent. Wanneer u uw betaalpas heeft gekoppeld aan uw Apple ID, kunt u middels verificatie van uw vingerafdruk of gezicht, de betaling bij ons voldoen. Enkel beschikbaar voor gebruikers van een toestel van Apple.