De verschillen tussen Wagner Project 117 en Wagner project 119

Wat is het verschil tussen de Wagner Project 117 en Wagner project 119? 

Regelmatig krijgen wij van verfspuit.net de vraag wat het daadwerkelijke verschil is tussen de Wagner Project 117 en Wagner project 119.  Deze vraag is betrekkelijk eenvoudig te beantwoorden.

De Airless verfspuiten zijn gelijkwaardig aan elkaar in spuitbeeld, robuustheid en hebben hetzelfde spuitpistool echter de voornaamste verschillen bevinden zich in mobiliteit en mogelijkheden.

Zo heeft de project 119 t.o.v. 117 een langere slang 15 om 7.5 meter, wielen en net wat meer vermogen. Juist dit extra vermogen geeft u de mogelijkheid om vloeistoffen met een hogere viscositeit te verwerken. Denk daarbij aan gevelverf ( buitenlatex ). Hierbij dient vermeld te worden dat indien u vloeistoffen met een hoge viscositeit ( dikke vloeistoffen ) verwerkt u hiervoor de XXL 521 TIP dient aan te schaffen.

 

Verfschil tussen Wagner project 117 en Wagner project 119

Deze toepstellen zijn inmiddels vervangen door een verbeterde lijn Airless verfspuiten, genaamd Wagner HEA Control Pro. Deze nieuwe generatie is duurzamer, efficienter en werkt netter. Deze toestellen zijn hier te vinden.