Retour / Garantie

Verfspuit.net heeft service hoog in het vaandel staan. Wij gaan daarom constructief en eerlijk met u om. Heeft u een probleem, dan gaan wij proberen dit op te lossen. Wij gaan daarnaast ook zeer goed met onze leveranciers om, ook dit heeft voor u grote voordelen. Zo kunnen wij u in veel gevallen adequater helpen bij het oplossen van een probleem. Of snel de nodige technische zaken voor u uitzoeken, ten einde een passende oplossing te bieden!

Samengevat

 • Gratis retourneren
 • Schade bij de levering? Neem contact met ons op, wij regelen een oplossing
 • Wij proberen u altijd z.s.m. weer op gang te helpen
 • Producten met fabricagefouten, worden vervangen
 • Recht op 2 tot 5 jaar fabrieksgarantie (wordt benoemd bij het product en geldt onverminderd de wettelijke garantie): als u uw product gebruikt, zoals en waarvoor, het bedoeld is
 • De garantietermijnen die op andere plekken op onze website worden genoemd betreffen de fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.
 • Reparaties onder garantie zijn gratis en mogen maximaal 2 weken in beslag nemen
 • Bekijk de tips en uitleg bij storingen, voor een directe oplossing
 • Wij bieden in alle gevallen een oplossing, no-nonsense!
 • Wij zijn lid van Thuiswinkel Waarborg
 • Meer informatie over het ruilen van uw aankoop en de 30 dagen bedenktijd vind u op de pagina Herroepingsrecht

Beschadigde producten

Heeft u een artikel beschadigd ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen, om u het product zo snel mogelijk in gebruik te laten nemen. Het kan zijn dat we u een vervangend onderdeel sturen of misschien een vervangend toestel. We zijn er vooral op uit, om u, uw werk / klus / hobby te kunnen laten uitvoeren.

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Eventuele extra garanties doen niets af aan de wettelijke garantie. Heeft u een product ontvangen dat niet aan de norm voldoet? Indien er zich een storing met het product voordoet, dan kunnen we een garantieprocedure starten. Dit houdt in dat u de storing bij ons kunt aanmelden, via het garantieformulier. U opent dit formulier onder aan deze pagina.

Indien er zich onverhoopt storingen voordoen, dan kunt u bij ons terecht. Vaak kunnen wij op afstand al iets voor u betekenen. In sommige gevallen vragen we u het product terug te sturen, zodat hiernaar gekeken kan worden.
Indien reparatie nodig is, gaat het product naar de reparatieservice van de fabrikant. Reparatie duurt maximaal 2 weken.
Na reparatie wordt het product terug naar u opgestuurd. Wij houden u hierover op de hoogte.

Retour aanvragen »

Oplossing

Normaal gesproken kunnen wij het probleem voor u oplossen, zodat u gebruik kunt blijven maken van het product. In principe wordt het product gerepareerd, of krijgt u van ons een vervangend toestel. Het product dient altijd op een normale manier te zijn gebruikt (zoals de gebruiksaanwijzing vermeld) en waarvoor het is bedoeld. In dit geval worden retouren, gecontroleerd, gerepareerd en goed getest, aan u verzonden.

Retouren waar verkeerd gebruik, slecht onderhoud, of misbruik wordt geconstateerd, worden altijd met u overlegd. Mede om te voorkomen dat dit in de toekomst opnieuw gebeurd. Ook in deze gevallen kunt u van ons een eerlijk voorstel verwachten, om zo snel mogelijk verder te kunnen. Overigens wordt eerlijkheid beloond in deze gevallen. Meer informatie over retourneren »

Snelste weg naar een oplossing?

Veel van de storingen kunnen op afstand worden opgelost. Wij hebben daarom veel tijd en moeite gestoken in het schrijven oplossingen. Dit is altijd de makkelijkste, maar ook de snelste oplossing die er is.

Mogelijk voorkomende problemen

Heeft u het probleem nog niet kunnen verhelpen?

Het kan zijn dat er een technisch defect is opgetreden. Indien u binnen de garantietermijn zit, heeft u recht op een vervangend toestel. Om dit te kunnen vaststellen, wordt het product opgestuurd naar de fabrikant. Daar wordt de machine door specialisten onderzocht.

Garantie aanvragen

Een garantieaanvraag resulteert altijd in een werkend product, door een reparatie of een nieuw exemplaar.
U ontvangt het aankoopbedrag terug, als wij het product nieuw, compleet en indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking terug krijgen. Wanneer een product gebruikt is, is dit niet het geval.

Vul het formulier in om garantie aan te vragen