Hout beitsen? Gebruik een verfspuit

Veel mensen denken dat een verfspuit alleen gebruikt kan worden voor het aanbrengen van standaard binnen- of buitenverf. Dit is niet het geval. U kunt dit hulpmiddel namelijk ook gebruiken om beits nauwkeurig en snel aan te brengen op een houten oppervlak. Het maakt niet uit wat u wil beitsen, want u kunt alle soorten houten behandelen met een verfspuit met beits.

De voordelen van een verfspuit

Het beitsen van hout met een verfspuit brengt diverse voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel van het beitsen met een verfspuit, is dat dit veel gemakkelijker gaat dan het met de hand aanbrengen van beits. Dit betekent dat u veel sneller kunt beitsen. Zeker als u een groot oppervlak moet behandelen met beits, is dit een groot voordeel. Met een verfspuit bent u namelijk veel sneller klaar met uw beitsklus.

Daarnaast kunt u erg nauwkeurig werken met een verfspuit. Zeker als u even oefent met de spuit voor u aan het werk gaat, werkt u zowel snel als nauwkeurig. Behandelt u uw houten oppervlakken met een verfspuit, dan weet u zeker dat het eindresultaat er netjes uit ziet.

Hout beitsen: de drie beste verfspuiten

Niet alle verfspuiten kunnen met beits gebruikt worden. Wilt u hout beitsen met een verfspuit, dan moet u wel het juiste product aanschaffen. Wij vertellen u graag wat de drie beste verfspuiten voor beits zijn:

1: De Wagner Wood & Metal W300 HVLP verfspuit. Deze verfspuit kunt u vooral gebruiken voor kleinere projecten. Wilt u bijvoorbeeld een hek / schutting, houten terras, blokhutten, etc. beitsen, dan kunt u dit prima met deze verfspuit doen.

2: De Wagner Universal Sprayer W 690 HVLP verfspuit. Deze verfspuit kunt u gebruiken met beits, maar ook met lak en muurverf. Zoekt u een verfspuit die u voor meerdere projecten in en rond huis kunt gebruiken, dan is dit product zeker iets voor u.

3: De Wagner HEA Control PRO 250 M verfspuit. Als het echt strak moet zijn en u heeft een grote oppervlakte te verspuiten, dan kunt u ook de Wagner HEA Control PRO 250 M verfspuit voor deze klussen gebruiken. Ook kunt u deze verfspuit gebruiken voor het aanbrengen van muurverf.

Koopt u een van deze verfspuiten om uw houten oppervlakken te beitsen, dan weet u zeker dat het eindresultaat goed is. Ook weet u zeker dat u snel kunt beitsen, want deze verfspuiten ondersteunen u optimaal tijdens het behandelen van het hout.