Wagner verfspuit ervaring

wagner verfspuit ervaring

 

Regelmatig lezen wij op fora vragen over of er iemand ervaring heeft opgedaan met
een Wagner verfspuit. Met veelal wisselende en helaas niet altijd positieve ervaringen.

Bijzonder als wij dit afzetten tegenover de feedback van onze klanten.

Uit eigen ervaring  kunnen wij stellen dat de volgende problemen het meest frequent voorkomen:

1.        De verfspuit defect:
Laten wij voorop stellen dat verfspuiten defect kunnen geraken door technisch falen. Toch zijn de meeste gevallen te wijten aan niet zorgvuldig schoonmaken van de machine. Een verfspuit dient u na elk gebruik zorgvuldig schoon te maken om aankoeken van verf te voorkomen. Dit kunnen wij niet voldoende benadrukken!

Een andere bron van defecten is dat de verfspuit niet bestand is tegen het materiaal dat verwerkt wordt. Indien te dikke verf wordt gespoten met een machine die daarvoor niet is ontworpen kunt een negatief resultaat krijgen. 

Veelal merken wij ook dat consumenten machines bedrijfsmatig worden gebruikt. Dit is een kwestie van prijs/kwaliteit. Consumentenmodellen hebben eenmaal een kortere levensduur dan de meer professionele modellen.

2.        Geen mooi spuitbeeld.
Ook hier geldt dat er altijd een verfspuit niet in orde kan zijn maar veelal is dit te wijten aan de verfspuit / verf keuze. Er zijn diverse modellen die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Zo hadden wij vorige week een ontevreden klant die met
een W665 structuurverf had gespoten. Structuur verf en HVLP verfspuiten gaan niet samen en deze ervaring had voorkomen kunnen worden.

Bel ons of mail ons!
Graag willen wij benadrukken dat wij u bij enige twijfel graag te woord staan en verder willen helpen! Hiermee kunnen wij eventuele problemen voorkomen en indien wij er niet uitkomen, gaan wij tezamen met Wagner opzoek  naar een passende oplossing.

Garantie:
Zoals eerder vermeld verfspuiten kunnen ook defect gaan. Wagner geeft op al haar producten 2 jaar fabrieksgarantie en met de snelle levertijden kunnen wij dit vlot afhandelen.