Trap verven hoe schildert u het beste een trap?

Trap verven hoe schildert u het beste een trap? 

Een trap verven vergt een ietwat andere aanpak dan andere objecten. Dit heeft met name te maken dat trappen met een slijtvaste verft bewerkt worden.

Het beste kunt u de trap bewerken met een 2-componenten vloercoating. Deze verf is samengesteld uit een basisverf en een verharder zodat slijtage vermeden kan worden. 

Verfspuit.net krijgt regelmatig vragen over of zo een dergelijk coating verspoten kan worden. Het antwoord is ja, sterker nog u krijgt een strakker en professioneler resultaat indien u een verfspuit hanteert. 

Heeft een trap verven met een verfspuit geen nadelen dan? 

Verfspuiten geeft altijd spuitnevel en afhankelijk van de trap kunnen er ook open delen zijn waardoor de nevel zich makkelijker door de ruimte laat gaan. Hierdoor is het van belang om de vloer af te plakken en eventueel ook de muur achter de trap.  De tijd van het afplakken wint u weer terug met de tijdwinst van het spuiten. 

Daarbij adviseren wij maar 2 verfspuiten voor het verven van uw trap. De Wagner W670 en de Wagner W867. Deze machines produceren weinig nevel. Daarbij is het raadzaam om extra spuitopzet erbij te bestellen (http://www.verfspuit.net/spuitopzet-brilliant.html) voor een prachtig resultaat. 

indien u vragen heeft belt u ons dan s.v.p op: 020 2614609 

Verfspuit.net